Rolluiken

Zoekt u naar een kwalitatieve buitenzonwering die uw slaapkamer grotendeels verduistert? Kiest u voor rolluiken die speciaal ontwikkeld zijn om inbrekers te weren en die u een veilig gevoel geven? Smits en Smits interieurstoffering voert een breed assortiment rolluiken van het vooraanstaande merk Verano. Rolluiken van Smits en Smits bieden een passende oplossing voor ieder huis en iedere situatie.

Uitgebreid assortiment rolluiken
Rolluiken zorgen voor comfort en voor een veilig gevoel. Bovendien weren rolluiken de zon en hitte in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Al deze unieke eigenschappen maken rolluiken tot een aantrekkelijke buitenzonwering. De specialisten van Smits en Smits interieurstoffering begrijpen dat ook de uitstraling van uw rolluiken een belangrijke rol speelt. Wilt u een afgeschuinde of juist een ronde kast voor uw rolluiken? Kiest u voor een draaistang of elektrische bediening? Samen met u bekijken we welk kasttype, welke kleur en welke bediening het beste aansluit op uw wensen. Met rolluiken van Smits en Smits interieurstoffering kiest u voor kwaliteit, gebruikscomfort én een passende uitstraling.

Interieurstoffering van Smits en Smits
De rolluiken van Smits en Smits interieurstoffering zijn praktisch, veilig en volledig verduisterend. Uw rolluiken worden exact op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis geïnstalleerd. Naast onze complete collectie rolluiken, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, binnenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Welkom in onze showroom!

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond
T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Daarom kiest u Smits&Smits

  • Eigen atelier
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis advies
  • Gratis inmeten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur