Lamellen

Bent u op zoek naar eigentijdse raamdecoratie, waarmee u de lichtinval kunt sturen? Kiest u voor waterafstotende lamellen als praktische blikvanger in uw badkamer? Smits en Smits interieurstoffering biedt een compleet assortiment verticale lamellen van hoogwaardige merken als Sunway. Lamellen van Smits en Smits interieurstoffering zijn de sfeermakers in uw interieur.

Lamellen voor ieder interieur
De strakke lijnen van verticale lamellen creëren symmetrie en rust in elke ruimte. Daarom passen lamellen in ieder interieur. Door de praktische bediening kunt u iedere gewenste sfeer creëren; licht, verduisterend, open, warm, gezellig of knus. Vanzelfsprekend kunt u kiezen uit een breed scala aan materialen. Kiest u voor aluminium, een warme verduisterende stof of liever PVC? Al onze kwaliteits lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lamelbreedtes. De specialisten van Smits en Smits interieurstoffering adviseren u graag over de raamdecoratie die het beste aansluit bij uw interieurwensen.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Strakke PVC lamellen als aandachtstrekker in uw moderne huiskamer? Luxe, verticale lamellen van verduisterende stof als eyecatcher in uw slaapkamer? Kom naar onze showroom voor inspiratie. Smits en Smits biedt u de mooiste oplossingen op het gebied van interieurstoffering. Naast onze complete collectie lamellen, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Welkom in onze showroom!

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond
T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Daarom kiest u Smits&Smits

  • Eigen atelier
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis advies
  • Gratis inmeten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur