Rolgordijnen

Bent u op zoek naar een chique rolgordijn van een semi-transparante stof? Kiest u voor een stijlvol en praktisch rolgordijn voor uw keuken, badkamer of andere vochtige ruimte? Smits en Smits interieurstoffering heeft een uitgebreide collectie rolgordijnen van diverse vooraanstaande merken. Rolgordijnen van Smits en Smits zijn de sfeermakers in uw interieur.

Bijzondere collectie rolgordijnen van Smits en Smits
Welk rolgordijn past in uw interieur? Smits en Smits heeft voor ieder interieur en voor iedere stijl een passend rolgordijn. Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De wisselend open en gesloten banen geven u een gevoel van privacy, zonder een donkere kamer te krijgen. Kiest u liever voor een rolgordijn met een meer natuurlijke uitstraling? Dan is een Wood&Washi rolgordijn wellicht iets voor u. Dit rolgordijn wordt vervaardigd met papier van de Japanse moerbeiboom. De specialisten van Smits en Smits interieurstoffering adviseren u graag over de verschillende stoffen en structuren in onze rolgordijn collectie van onder andere: Verano, Sunway, Erfal, DIB en Stijllux. Zie en voel ons uitgebreide palet van materialen en stijlen in onze showroom.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Een elegant rolgordijn dat uw slaapkamer volledig verduisterd? Een prachtig rolgordijn van voile, met glanzende metallics als eyecatcher? Rolgordijnen van Smits en Smits interieurstoffering worden perfect op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis opgehangen. Naast onze complete collectie rolgordijnen, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Welkom in onze showroom!

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond
T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Daarom kiest u Smits&Smits

  • Eigen atelier
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis advies
  • Gratis inmeten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur