Horren

Wilt u uw woning optimaal ventileren, zonder dat vervelende insecten uw huis binnen komen? Smits en Smits interieurstoffering biedt u een uitgebreide keuze in horren en hordeuren. Uw ideale hor, hordeur en raamhor vindt u bij Smits en Smits.

Een perfect passende hor van Smits en Smits
Een optimaal gebruiksgemak, een eigentijds design en eenvoudige montage. Eigenschappen die doorslaggevend zijn bij uw keuze voor een hor. Horren en hordeuren van Smits en Smits worden gemaakt van de beste materialen en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende profielen en gaaskleuren. Kiest u voor een eigentijdse plissé hordeur, waarbij het gaas duidelijk zichtbaar is? Zoekt u een praktische, onopvallende inzethor die gemakkelijk op uw draai-kiepraam te monteren is? Met een hor, hordeur of raamhor van Smits en Smits interieurstoffering kiest u voor een praktische én prachtige insectenwering.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Horren en hordeuren van Smits en Smits interieurstoffering laten frisse lucht naar binnen en houden insecten buiten. Al onze horren worden perfect op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis gemonteerd. Naast onze complete collectie horren en hordeuren, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, binnenzonwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Welkom in onze showroom!

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond
T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Daarom kiest u Smits&Smits

  • Eigen atelier
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis advies
  • Gratis inmeten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur