Tapijt en kleden

Bent u op zoek naar een hoogpolig tapijt dat past bij de warme sfeer en uitstraling van uw interieur? Kiest u voor een prachtig wollen kleed met een modern dessin? Smits en Smits interieurstoffering mag zich al meer dan 25 jaar dé specialist voor tapijt en vloerkleden noemen. We bieden een breed palet aan stijlen, garens en kleuren voor uw vloerbedekking. Een tapijt of kleed van Smits en Smits is zeker een blikvanger in uw interieur.

Tapijt van Smits en Smits
Tapijt geeft een comfortabel en behaaglijk gevoel. Tapijt is niet alleen warm en zacht, maar ook isolerend en geluidsabsorberend. Met een kleed voegt u een bijzondere persoonlijke touch aan uw interieur toe. Hoogpolig, laagpolig, gesneden pool of luspool? De tapijtspecialisten van Smits en Smits interieurstoffering adviseren u graag over de structuur die het beste bij uw wensen en leefsituatie past. Naast een uitgebreide collectie tapijten, biedt Smits en Smits ook een breed assortiment vloerkleden. Al onze kleden zijn van ‘eigen bodem’. Nederlandse fabrikanten als Nouwens-Bogaers, Belakos, Interfloor, Cotap en Van Besouw zijn enkele sprekende voorbeelden.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Een warm, hoogpolig tapijt in uw slaapkamer? Een prachtig kleed als eyecatcher in uw eetkamer? Kom naar onze showroom voor inspiratie. Smits en Smits biedt u de mooiste oplossingen op het gebied van interieurstoffering. Naast onze complete collectie tapijt en kleden, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en binnenzonwering. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Welkom in onze showroom!

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond
T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Daarom kiest u Smits&Smits

  • Eigen atelier
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis advies
  • Gratis inmeten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur