Zonneschermen

Een vrijstaand terrasscherm, dat u beschutting tegen de zon biedt waar en wanneer u maar wilt? Een chique veranda zonwering, zodat de temperatuur onder uw veranda tijdens een zonnige dag heerlijk aangenaam blijft? Prachtige, klassieke markiezen, die door de gesloten zijkappen een optimale bescherming tegen de zon bieden? Smits en Smits interieurstoffering biedt een compleet assortiment schermen. Van zonnescherm, uitvalscherm en markiezen tot verandazonwering en vrijstaande terrasschermen. De collectie schermen van Smits en Smits biedt een passende oplossing voor uw wensen op het gebied van zonwering.

Complete collectie schermen
Smits en Smits interieurstoffering geeft u graag een gedegen advies. Een modern uitvalscherm, een volledig elektrisch zonnescherm, of sfeervolle, authentieke markiezen; onze specialisten bekijken samen met u welke soort zonwering het beste bij uw wensen en leefsituatie past. En heeft u een keuze gemaakt? Dan nemen we bij u thuis de juiste maten op. Uw schermen worden vanzelfsprekend op maat gemaakt en bij u thuis gemonteerd. Smits en Smits interieurstoffering biedt service van A tot Z.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Smits en Smits interieurstoffering biedt een breed assortiment schermen van kwaliteitsfabrikant Verano. Naast onze complete collectie schermen, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, binnenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Welkom in onze showroom!

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond
T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Daarom kiest u Smits&Smits

  • Eigen atelier
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis advies
  • Gratis inmeten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur