Marmoleum

Zoekt u een stijlvolle marmoleum vloer met prachtige, subtiele effecten en kleurnuances? Kiest u voor een vloer die aangenaam warm aanvoelt én die geschikt is voor vloerverwarming? Smits en Smits interieurstoffering biedt een complete collectie marmoleum vloeren van Forbo. Marmoleum vloeren zijn enorm praktisch en hebben een warme uitstraling. Bij Smits en Smits interieurstoffering vindt u de comfortabele marmoleum vloer die bij uw interieurwensen past.

Breed assortiment marmoleum
Marmoleum is een stijlvol natuurproduct. Lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen veranderen samen in een unieke vloer. Marmoleum wordt gekleurd met milieuvriendelijke pigmenten. Het uitgebreide palet aan kleuren en structuren biedt voor iedere ruimte en elke stijl een passende oplossing. Door het combineren van verschillende kleuren en patronen kunt u ieder gewenst effect creëren. Kiest u voor marmoleum tegels, een marmoleum clicksysteem, of toch liever marmoleum aan één stuk met een breedte van twee meter? De vloerspecialisten van Smits en Smits interieurstoffering adviseren u graag over de marmoleum vloer die het beste aansluit bij uw woonwensen.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Kom naar onze showroom voor inspiratie. Smits en Smits interieurstoffering biedt u de mooiste oplossingen op het gebied van marmoleum vloeren. Naast onze complete collectie marmoleum, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en binnenzonwering. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Welkom in onze showroom!

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond
T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Daarom kiest u Smits&Smits

  • Eigen atelier
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis advies
  • Gratis inmeten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur