Draaikiepramen zijn erg fijn in gebruik. U ziet ze dan ook steeds meer. Ook in nieuwbouwwoningen worden ze vaak geplaatst. U kunt ze gebruiken om het raam volledig naar binnen te openen of ze op de kiepstand te zetten. Omdat ze alleen naar binnen openen kan het ingewikkeld zijn om de juiste raamdecoratie te vinden voor uw open draaikiepraam. Wij hebben dé oplossing: zonwering waarbij het niet nodig is om te boren. Lees snel verder!

Welke zonwering past het beste bij een draaikiepraam?

Bij (bijna) elke soort zonwering is het nodig om te boren. Bij de montage van de binnenzonwering wordt een jaloezie meestal met schroeven vastgezet aan uw kozijn. Dat is nu verleden tijd! Wij hebben nieuwe raamdecoratie waarbij het niet nodig is om gaten te boren in uw kozijn. Deze zonwering wordt namelijk vastgezet door middel van een magnetische strip. Hierdoor is het niet meer nodig om te boren in uw houten, kunststof of aluminium kozijn. Want boren in het kozijn is lastig en zonde!

Magno-frames en FrameFit

Deze zonwering, die met mageneten werkt, wordt ook wel magno-frames of FrameFit genoemd. De raambekleding heeft een schroefloze installatie en past bij elk raam! Dit is dus niet alleen een ideale oplossing voor zonwering voor uw draaikiepraam, u kunt het voor elk raam gebruiken! Snel, afneembaar en gemakkelijk.

De mogelijkheden van magnetische zonwering

Het frame heeft verschillende eigenschappen: 

  • Combineer de zonwering met Plissé, Honingraat, 25mm houten jaloezieën of 25 mm aluminium jaloezieën.
  • Verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren.
  • Geschikt voor zowel houten, kunststof als aluminium kozijnen.

Bovendien wordt het wassen van uw ramen erg makkelijk door schroefloze zonwering. U hoeft alleen de raamdecoratie van de magneetstrip te verwijderen en u kunt meteen aan de slag. Erg praktisch, u kunt nu namelijk overal makkelijk bij. Geen gedoe meer! 

Magno-frame zonwering zonder te boren

Interesse in zonwering zonder schroeven?

Heeft u interesse in zonwering voor uw draaikiepraam zónder daarvoor te hoeven boren in uw kozijnen? Dan is deze zonwering met magneten ideaal voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs in onze showroom om de zonwering te ervaren.