Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe uitstraling voor uw woning of bedrijf, dan is Smits&Smits interieurstoffering de perfecte start voor uw zoektocht. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld assortiment.

Onderscheid

Wij maken onderscheid door onze uitgekiende assortiment, goede advisering, uitgebreide kennis en de beste service. Bijvoorbeeld bij de keuze van een PVC-vloer. Onze deskundige medewerkers zullen u met hun kennis en ervaring bijstaan in het vinden van de perfecte vloer. Bij een nieuwe vloer komt veel kijken en Smits&Smits helpt u door het hele proces heen!

Een gedegen voorbereiding is belangrijk

Kiest u bij nieuwbouw of renovatie van uw woning voor vloerverwarming en wilt u daar een PVC-vloer op leggen, dan zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden. Na het installeren van de vloerverwarming en het aanbrengen van de cementdekvloer moet u rekening houden met een droogtijd. Als vuistregel hanteren we één week droogtijd per centimeter dekvloer. Heeft u dus een cementdekvloer van 6 centimeter, hou dan een droogtijd van minimaal 6 weken aan. Daarna kan de loodgieter het warmteprotocol opstarten, wat ongeveer 4 weken in beslag neemt. Pas dan is de nieuwe vloer gereed om bedekt te worden met uw nieuwe PVC-vloer!

De juiste installatie is van belang!

Als bovenstaande droog- en wachttijden niet worden aangehouden, is de kans groot dat u in de toekomst problemen krijgt met uw nieuwe PVC-vloer. Maar dit zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar u in de voorbereiding al rekening mee kunt houden. Wij staan voor u klaar om u nog meer advies te geven. Zorg dus voor een goede voorbereiding én voor een juiste installatie, zodat u jarenlang kunt genieten van een mooie en stabiele vloer! 

Een vloer leg je niet zo 1, 2, 3… Maar met onze kennis en uw wensen kunnen wij uw droomvloer werkelijkheid maken! Een vloer die met precisie is gelegd voor een optimaal eindresultaat. Kortom, bij Smits&Smits kunt u rekenen op het beste advies en een uitstekende service. Zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw interieur! 

Functioneel is het nieuwe mooi

Naast vloeren presenteren wij ook met trots ons eigen atelier waar wij de mooiste (vouw)gordijnen met de grootste aandacht voor detail maken. Wij geloven dat elke ruimte een unieke uitstraling verdient en daarom bieden wij op maat gemaakte (vouw)gordijnen voor elke klant. Onze gordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel! 

De keuze is reuze

Smits &Smits is altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties op het gebied van raamdecoratie. Wij geloven in kwaliteit, aandacht voor detail en de juiste service om u zo goed mogelijk te helpen. Of u nu op zoek bent naar klassieke gordijnen, moderne gordijnen of iets daar tussenin, onze collecties hebben iedereen wat te bieden! Dus kom gerust eens langs in onze showroom voor inspiratie en advies.

Neem contact met ons op voor meer informatie en stel gerust uw vragen. Wij helpen u graag verder!