Jaloezieën

Zoekt u functionele, maar vooral ook stijlvolle raambekleding voor in uw woonkamer? Wilt u uw interieur opfrissen met prachtige jaloezieën van hout of aluminium? Smits en Smits interieurstoffering biedt een uitgebreide collectie jaloezieën van onder andere dib blinds, Sunway en ons voordelige huismerk. Met jaloezieën van Smits en Smits bepaalt u zelf de intensiteit en de richting van het licht dat uw woning binnenvalt. Jaloezieën van Smits en Smits interieurstoffering zijn de sfeermaker in uw interieur.

Eigentijdse jaloezieën van Smits en Smits
Jaloezieën zijn al meer dan 70 jaar een functionele én smaakvolle raamdecoratie. De collectie jaloezieën van Smits en Smits interieurstoffering is helemaal van deze tijd. Houdt u van sfeervolle wittinten? Of spreekt een metallic kleur u meer aan? Wilt u een smalle, verfijnde jaloezie of kiest u voor een bredere, robuuste jaloezie? Onze specialisten adviseren u graag over jaloeziebreedte, kleur, structuur en materiaal. Heeft u dé perfecte jaloezieën gevonden? Jaloezieën van Smits en Smits interieurstoffering worden op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis opgehangen. Smits en Smits interieurstoffering biedt service van A tot Z.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Robuuste houten jaloezieën met koord of ladderband voor uw eigentijdse living? Subtiele, verfijnde jaloezieën als smaakmaker in uw moderne interieur? Smits en Smits biedt u de beste oplossingen op het gebied van interieurstoffering. Naast onze complete collectie jaloezieën, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Welkom in onze showroom!

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond
T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Daarom kiest u Smits&Smits

  • Eigen atelier
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis advies
  • Gratis inmeten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur