Bent u op zoek naar nieuwe vouwgordijnen? Dan mag een bezoek aan Smits&Smits interieurstoffering zeker niet ontbreken. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met interieurstoffering en kunnen u van het beste advies voorzien. Maar waar moet u op letten bij het kopen van vouwgordijnen?

Er zijn veel leveranciers van vouwgordijnen en de prijzen lopen sterk uiteen. Een goed vouwgordijn herkent u aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de baleinen (die zijn van 8 mm rond aluminium) of de kettingen (geheel van metaal) die wij gebruiken. Ook de componenten in de rest van het systeem zijn van groot belang. Vaak wordt daarop bezuinigd, waardoor een vouwgordijn binnen afzienbare tijd niet meer goed functioneert. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten en we laten u dit graag zien.

Eigen atelier
Dit oog voor detail gaat nog verder. Onze vouwgordijnen worden namelijk nog op ambachtelijke wijze in ons eigen atelier voor u op maat gemaakt. Dit betekent dat het volledige vouwgordijn door één persoon met de hand wordt vervaardigd. Door deze persoonlijke aandacht bent u verzekerd van de beste kwaliteit én een korte levertijd.

Gratis inmeten, advies en montage
Standaard is onze welbekende service. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren en laten u graag alle mogelijkheden zien. In onze showroom óf bij u thuis. Het begint bij het uitzoeken van de juiste stof. Daarin zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben tegenwoordig zelfs vloeistofafstotende stof! Als u de gewenste stof heeft gevonden, komen wij uw nieuwe vouwgordijn gratis bij u inmeten. En als ons atelier uw nieuwe vouwgordijn klaar heeft, komen wij het ook gratis bij u monteren. Dat is de service van Smits&Smits!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u graag wat stoffen bekijken en voelen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen!