Vouwgordijnen zijn een fraaie aanvulling op uw interieur. Ze zorgen voor een warme, vriendelijke sfeer. Smits&Smits is al jarenlang dé specialist als het gaat om vouwgordijnen. In onze showroom kunt u verschillende stijlen en modellen ervaren, zodat er altijd iets tussen zit dat bij u past.

Bij vouwgordijnen is goede kwaliteit van groot belang. Het zijn de beeldbepalers in uw interieur en u geniet er graag jarenlang van. Bij ons kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit. Wij gebruiken 8 mm ronde aluminium baleinen en metalen kettingen (kunststof baleinen en kettingen gaan na verloop van tijd verkleuren). We zorgen ervoor dat het koord qua kleur past bij de stof die u uitgezocht heeft. En ook de spoelen zijn van de hoogste kwaliteit. Dit alles om te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe vouwgordijnen.

Vouwgordijnen uit eigen atelier
In onze showroom heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment stoffen in allerlei kleuren en dessins. Elke stof heeft haar eigen unieke eigenschappen. Bij het verwerken van de stof moet rekening worden gehouden met deze eigenschappen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij elke stof moeten verwerken. Op die manier kunnen wij de hoge kwaliteit van onze vouwgordijnen waarborgen. En uiteraard geldt ook bij vouwgordijnen dat wij deze gratis bij u in komen meten. Dat is de service van Smits&Smits!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u graag wat stoffen bekijken en voelen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen!

vouwgordijnen