Het einde van het jaar nadert. Dit betekent dat ook de feestdagen voor de deur staan. Een tijd van gezelligheid, veel plezier en natuurlijk: lekker eten! Maar in alle rumoer is een ongelukje zo gebeurd. Hoe haalt u vlekken weer uit uw tapijt? Wij geven het antwoord!

Vlekken in uw tapijt
Het is de schrik van iedereen: een glas rode wijn omstoten op het mooie, witte tapijt. De belangrijkste tip bij het bestrijden van een wijnvlek op uw tapijt: Wees er snel bij! Schraap eerst met een mesje of lepeltje de verse wijnvlek zoveel mogelijk uit het tapijt. Daarna legt u een lichtgekleurde, vochtige handdoek op de vlek. Deze handdoek laat u helemaal drogen. De wijnvlek is nu in de handdoek getrokken. Om het beste resultaat te bereiken, kunt u de wijnvlek nog voorzichtig deppen met koolzuurhoudend mineraalwater. Op die manier verwijdert u de wijnvlek eenvoudig uit uw tapijt. Probeer dit wel eerst even op een stukje dat niet in het zicht ligt.

In sommige gevallen kan het gebeuren dat bovenstaande tips niet helpen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, wellicht hebben we nog een andere oplossing!