Gordijnen vormen de finishing touch van uw interieur. Goed gekozen gordijnen vormen een mooi accent of vervullen juist een ingetogen functie. Wat uw wensen ook zijn, Smits&Smits interieurstoffering is al ruim 30 jaar hét adres voor uw nieuwe gordijnen.

Bij ons vindt u een bijzonder ruim assortiment gordijnstoffen. Wij voeren toonaangevende merken als Kobé, Artelux, ADO en De Ploeg, maar u heeft ook de keuze uit andere bekende merken. Altijd kunt u rekenen op de beste kwaliteit. In de loop der jaren hebben wij een uitgekiend aanbod samengesteld, waardoor we voor iedere wens en elk budget een mooie oplossing hebben.

Service die verder gaat
De juiste stof uitzoeken is uiteraard een belangrijke stap. Maar om van uw nieuwe gordijnen te kunnen genieten, moet er nog wel wat meer gebeuren. Gelukkig kunt u ook hierbij vertrouwen op onze service, die net een stapje verder gaat. Zo komen wij gratis bij u inmeten. Op die manier weet u zeker dat u nieuwe gordijnen perfect in uw interieur passen. Ook worden uw gordijnen op ambachtelijke wijze in ons eigen atelier op maat gemaakt, met de plooi die u wenst. Op die manier kunnen wij snelle levering met de beste kwaliteit garanderen.

Nu zult u denken: al die service heeft vast een hoog prijskaartje. Dan nodigen wij u graag uit voor een positieve verrassing in onze showroom. Als u onze prijs hoort, gelooft u onze service niet!