Bent u op zoek naar shutters Gemert?

Smits en Smits helpt u graag!

Shutters

Shutters

Shutters

Shutters

Bent u op zoek naar een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en sfeervol alternatief voor uw gordijnen? Wilt u stijlvolle shutters met een authentieke uitstraling, die u elektrisch kunt bedienen? Wist u dat shutters geluidswerend en zonwerend zijn? Onze shutters passen altijd in uw interieur.

Houten shutters van Smits en Smits
Shutters zijn dé raamdecoratie trend van dit moment. Dat is niet voor niets zo. Shutters hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en u kunt er de lichtinval in uw woning perfect mee regelen. Daarnaast zijn shutters gemakkelijk schoon te houden en zijn ze in vrijwel elke ruimte te plaatsen. Houten shutters Gemert van Smits en Smits interieurstoffering geven uw interieur een natuurlijke, bijzondere uitstraling. De shutters zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Ook voor de kleur heeft u een ruime keuze. De specialisten van Smits en Smits adviseren u graag over alle mogelijkheden in paneelbreedte, kleur en afwerking.

 

Interieurstoffering van Smits en Smits
Houten shutters van Smits en Smits interieurstoffering worden altijd op maat gemaakt. Wilt u uw interieur opfrissen met klassieke shutters als blikvanger? Naast onze prachtige collectie shutters, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

 

Wij werken niet alleen in Gemert, maar ook o.a. in Boekel, Nuenen en Bakel.

shutters Gemert