Screens

Screens

Screens

Bent u op zoek naar screens in de omgeving?

Screens Weert van Smits en Smits!

Screens Weert

Zoekt u naar een zonwering in Weert die beschermt tegen warmte én die hinderlijke schitteringen voorkomt? Kiest u een screen met handbediening of een windvaste Ritz screen met afstandsbediening? Wij bieden u een uitgebreide keuze in screens van kwaliteitsmerk Verano.

Screens nemen namelijk weinig ruimte in beslag en vormen als het ware één geheel met de ramen waarbij ze zijn geplaatst. Daarnaast zijn ze op de moeilijkste plaatsen monteerbaar. Screens worden aan de buitenzijde van de gevel bevestigd. Vind uw ideale vorm van zonwering bij Smits en Smits.

Screens en buitenzonwering van Smits en Smits

Screens van Smits en Smits bieden u optimaal gebruikscomfort. Onze screens houden de warmte buiten, zijn inkijk werend en zorgen ervoor dat uw zicht naar buiten behouden blijft. Het screendoek van glasvezelweefsel reflecteert warmte en zonlicht tot wel 88%. Hierdoor verkleurt uw meubilair veel minder snel en blijft het altijd aangenaam koel in huis. Kiest u voor screens in ivoor, wit of zilver? Of past een screen in antraciet of in een structuurlak beter bij het exterieur van uw huis? Met screens van Smits en Smits interieurstoffering kiest u voor kwaliteit, gebruikscomfort en een prachtige uitstraling.

Interieurstoffering van Smits en Smits

Een prachtig screen dat aansluit bij de kleuren van uw interieur? Elegante screens met elektrische bediening? Een volledig windvast screen in XL-uitvoering? Screens Weert van Smits en Smits interieurstoffering worden perfect op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis geïnstalleerd. Naast onze complete collectie screens, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, binnenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Contactgegevens Smits en Smits

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond

T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Hebt u een goed gevoel overgehouden aan screens Weert maar wilt u meer weten? Kom dan langs in onze winkel of neem eerst contact met ons op. We staan u graag te woord. U kunt ons altijd bellen als de winkel open is en e-mailen wanneer het u uitkomt.

De screens van Smits en Smits zijn ook te vinden in: Someren, Asten en Geldrop.

shutters weert