Screens

Screens

Screens

Zoekt u naar screens in uw omgeving?

Kijk dan ook eens naar screens Nuenen van Smits & Smits!

Screens Nuenen

Zoekt u naar een zonwering die beschermt tegen warmte én die hinderlijke schitteringen voorkomt? Kiest u een screen met handbediening of een windvaste Ritz screen met afstandsbediening? Wij bieden u een uitgebreide keuze in screens Nuenen van kwaliteitsmerk Verano. Vind uw ideale vorm van zonwering bij Smits en Smits.

Screens en buitenzonwering van Smits en Smits

Screens van Smits en Smits bieden u optimaal gebruikscomfort. Onze screens houden de warmte buiten, zijn inkijk werend en zorgen ervoor dat uw zicht naar buiten behouden blijft. Het screendoek van glasvezelweefsel reflecteert warmte en zonlicht tot wel 88%. Hierdoor verkleurt uw meubilair veel minder snel en blijft het altijd aangenaam koel in huis. Kiest u voor screens in ivoor, wit of zilver? Of past een screen in antraciet of in een structuurlak beter bij het exterieur van uw huis? Met screens van Smits en Smits interieurstoffering kiest u voor kwaliteit, gebruikscomfort en een prachtige uitstraling.

Interieurstoffering van Smits en Smits

Een prachtig screen dat aansluit bij de kleuren van uw interieur? Elegante screens met elektrische bediening? Een volledig windvast screen in XL-uitvoering? Screens Nuenen van Smits en Smits interieurstoffering worden perfect op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis geïnstalleerd. Naast onze complete collectie screens, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, binnenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Contactgegevens Smits en Smits

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond

T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Hebt u een goed gevoel overgehouden aan onze website maar wilt u meer weten? Kom dan langs in onze winkel of neem eerst contact met ons op. We staan u graag te woord. U kunt ons altijd bellen als de winkel open is en e-mailen wanneer het u uitkomt.

De screens van Smits en Smits zijn ook te vinden in: Geldrop, Mierlo en Helmond.

screens Nuenen