Bent u op zoek naar screens Helmond?

Wij helpen u graag!

Screens Helmond

Zoekt u naar een zonwering die beschermt tegen warmte én die hinderlijke schitteringen voorkomt? Kiest u een screen met handbediening of een windvaste Ritz screen met afstandsbediening? Wij bieden u een uitgebreide keuze in screens van kwaliteitsmerk Verano. Vind uw ideale vorm van zonwering bij Smits en Smits.

Screens en buitenzonwering van Smits en Smits

Screens van Smits en Smits bieden u optimaal gebruikscomfort. Onze screens Helmond houden de warmte buiten, zijn inkijk werend en zorgen ervoor dat uw zicht naar buiten behouden blijft. Het screendoek van glasvezelweefsel reflecteert warmte en zonlicht tot wel 88%. Hierdoor verkleurt uw meubilair veel minder snel en blijft het altijd aangenaam koel in huis. Kiest u voor screens in ivoor, wit of zilver? Of past een screen in antraciet of in een structuurlak beter bij het exterieur van uw huis? Met screens Helmond van Smits en Smits interieurstoffering kiest u voor kwaliteit, gebruikscomfort en een prachtige uitstraling.

Screens

Screens

Screens

Interieurstoffering van Smits en Smits

Een prachtig screen dat aansluit bij de kleuren van uw interieur? Elegante screens met elektrische bediening? Een volledig windvast screen in XL-uitvoering? Screens van Smits en Smits interieurstoffering worden perfect op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis geïnstalleerd. Naast onze complete collectie screens, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, binnenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis. screens Helmond