Bent u op zoek naar screens Beek en Donk?

Smits en Smits helpt u graag!

Screens

Screens

Screens

Zoekt u naar een zonwering die beschermt tegen warmte én die hinderlijke schitteringen voorkomt? Kiest u een screen met handbediening of een windvaste Ritz screen met afstandsbediening? Wij bieden u een uitgebreide keuze in screens Beek en Donk van kwaliteitsmerk Verano. Vind uw ideale vorm van zonwering bij Smits en Smits.

Screens en buitenzonwering van Smits en Smits

Screens van Smits en Smits bieden u optimaal gebruikscomfort. Onze screens houden de warmte buiten, zijn inkijk werend en zorgen ervoor dat uw zicht naar buiten behouden blijft. Het screendoek van glasvezelweefsel reflecteert warmte en zonlicht tot wel 88%. Hierdoor verkleurt uw meubilair veel minder snel en blijft het altijd aangenaam koel in huis. Kiest u voor screens in ivoor, wit of zilver? Of past een screen in antraciet of in een structuurlak beter bij het exterieur van uw huis? Met onze producten kiest u voor kwaliteit, gebruikscomfort en een prachtige uitstraling.

Interieurstoffering van Smits en Smits

Een prachtig screen dat aansluit bij de kleuren van uw interieur? Elegante screens met elektrische bediening? Een volledig windvast screen in XL-uitvoering? Screens Beek en Donk van Smits en Smits interieurstoffering worden perfect op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis geïnstalleerd. Naast onze complete collectie screens, kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor gordijnen, binnenzonwering, insectenwering en vloerbedekking. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

 

Wij werken niet alleen in Beek en Donk, maar ook in Boekel, Gemert en Bakel.

screens Beek en Donk

Meer buitenzonwering?

Bent u opzoek naar meer mogelijkheden voor buitenzonwering? Smits en Smits beschikt over een ruim assortiment screens, rolluiken en zonneschermen! Vind uw ideale vorm buitenzonwering:

 

  • Screens; Screens van Smits en Smits bieden u optimaal gebruikscomfort. Onze screens houden de warmte buiten, zijn inkijk werend en zorgen ervoor dat uw zicht naar buiten behouden blijft.
  • Rolluiken; Zoekt u naar een kwalitatieve buitenzonwering die uw slaapkamer helemaal verduistert? Kiest u voor rolluiken die speciaal ontwikkeld zijn om inbrekers te weren en die u een veilig gevoel geven? Rolluiken van Smits en Smits bieden een passende oplossing voor ieder huis en iedere situatie.
  • Zonneschermen; Een vrijstaand terrasscherm, dat u beschutting tegen de zon biedt waar en wanneer u maar wilt? Een chique veranda zonwering, zodat de temperatuur onder uw veranda tijdens een zonnige dag heerlijk aangenaam blijft? Smits en Smits interieurstoffering biedt een compleet assortiment schermen.