Bent u op zoek naar PVC vloeren Someren?

Onze vloerspecialisten helpen u graag!

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl en PVC

Bent u op zoek naar een waterbestendige vinyl vloer, die gemakkelijk te onderhouden is? Kiest u voor een duurzame vloer van PVC-stroken, met een levensechte houtstructuur? Smits en Smits interieurstoffering biedt een indrukwekkend assortiment vinyl en PVC-stroken vloeren van onder andere de bekende merken Novilon, Belakos, Therdex en COREtec. Het voordeel van deze vloeren is dat ze zowel omgevingsgeluid als contactgeluid behoorlijk dempen. Vinyl en PVC-stroken vloeren van Smits en Smits zijn verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en diktes.

Breed assortiment vinyl en PVC-stroken

Vinyl en PVC zijn zonder twijfel de meest praktische types vloerbekleding. De materialen zijn 100% waterbestendig, ze zijn bijzonder sterk en erg gemakkelijk schoon te houden. Maar vinyl en PVC vloeren zijn vooral ook erg mooi. Wist u dat vinyl en PVC-stroken verkrijgbaar zijn in verbluffend realistische motieven en structuren? Kiest u voor een warme houtstructuur, of gaat u liever voor een strakke natuurstenen uitstraling? De vloerspecialisten van Smits en Smits interieurstoffering adviseren u graag over de vinyl of PVC vloeren Someren dat het beste aansluit bij uw interieurwensen.

Meer vloerbedekking?

Bent u opzoek naar meer mogelijkheden voor uw vloer? Smits en Smits beschikt over een ruim aanbod! Wij bieden verschillende soorten vloerbeddeking die altijd passen in uw interieur:

 

  • Tapijt en kleden; Bent u op zoek naar een hoogpolig tapijt dat past bij de warme sfeer en uitstraling van uw interieur? Smits en Smits interieurstoffering mag zich al meer dan 25 jaar dé specialist voor tapijt en vloerkleden noemen.
  • Marmoleum; Zoekt u een stijlvolle marmoleum vloer met prachtige, subtiele effecten en kleurnuances? Smits en Smits interieurstoffering biedt een complete collectie marmoleum vloeren van Forbo.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Een elegante, rustieke PVC-stroken vloer in warm bruin eiken houtstructuur? Een industriële vinyl vloer, die niet van een echte betonvloer te onderscheiden is? Kom naar onze showroom voor inspiratie. Zie én voel ons uitgebreide palet van structuren en stijlen. Smits en Smits biedt u de mooiste oplossingen op het gebied van vinyl en pvc-stroken vloeren. Bij Smits en Smits interieurstoffering kunt u ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en binnenzonwering. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

pvc vloeren Someren