Bent u op zoek naar PVC vloeren Nuenen?

De vloerspecialisten van Smits en Smits adviseren u graag over de vele kleuren, dessins en diktes.

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Breed assortiment vinyl en PVC vloeren Nuenen

Vinyl en PVC zijn zonder twijfel de meest praktische types vloerbekleding. De materialen zijn 100% waterbestendig, ze zijn bijzonder sterk en erg gemakkelijk schoon te houden. Maar vinyl en PVC vloeren zijn vooral ook erg mooi. Wist u dat vinyl en PVC-stroken verkrijgbaar zijn in verbluffend realistische motieven en structuren? Kiest u voor een warme houtstructuur, of gaat u liever voor een strakke natuurstenen uitstraling? De vloerspecialisten van Smits en Smits interieurstoffering adviseren u graag over de vinyl of PVC vloeren Nuenen dat het beste aansluit bij uw interieurwensen.

Vinyl en PVC

Bent u op zoek naar een waterbestendige vinyl vloer, die gemakkelijk te onderhouden is? Kiest u voor een duurzame vloer van PVC-stroken, met een levensechte houtstructuur? Smits en Smits interieurstoffering biedt een indrukwekkend assortiment vinyl en PVC-stroken vloeren van onder andere de bekende merken Novilon, Belakos, Therdex en COREtec. Het voordeel van deze vloeren is dat ze zowel omgevingsgeluid als contactgeluid behoorlijk dempen. Vinyl en PVC-stroken van Smits en Smits zijn verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en diktes.

Interieurstoffering van Smits en Smits
Een elegante, rustieke PVC-stroken vloer in warm bruin eiken houtstructuur? Een industriële vinyl vloer, die niet van een echte betonvloer te onderscheiden is? Bent u benieuwd naar onze verschillende soorten vloeren? Kom naar onze showroom voor inspiratie. Zie én voel ons uitgebreide palet van structuren en stijlen. Smits en Smits biedt u de mooiste oplossingen op het gebied van vinyl en pvc-stroken vloeren. Bij Smits en Smits interieurstoffering kunt u ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en binnenzonwering. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? We zien u graag terug in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Meer vloerbedekking?

Bent u opzoek naar meer mogelijkheden voor uw vloer? Smits en Smits beschikt over een ruim aanbod! Wij bieden verschillende soorten vloerbeddeking die altijd passen in uw interieur:

 

  • Tapijt en kleden; Bent u op zoek naar een hoogpolig tapijt dat past bij de warme sfeer en uitstraling van uw interieur? Smits en Smits interieurstoffering mag zich al meer dan 25 jaar dé specialist voor tapijt en vloerkleden noemen.
  • Marmoleum; Zoekt u een stijlvolle marmoleum vloer met prachtige, subtiele effecten en kleurnuances? Smits en Smits interieurstoffering biedt een complete collectie marmoleum vloeren van Forbo.

Contactgegevens Smits en Smits

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond

T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

pvc vloeren Nuenen

Hebt u een goed gevoel overgehouden aan onze website maar wilt u meer weten? Kom dan langs in onze winkel of neem eerst contact met ons op. We staan u graag te woord. U kunt ons altijd bellen als de winkel open is en e-mailen wanneer het u uitkomt.

De vloeren van Smits en Smits zijn ook te vinden in: Geldrop, Beek en Donk en Gemert.