Bent u op zoek naar PVC vloeren Gemert?

Smits en Smits helpt u graag!

Vinyl en PVC

Bent u op zoek naar een waterbestendige vinyl vloer, die gemakkelijk te onderhouden is? Kiest u voor een duurzame vloer van PVC-stroken, met een levensechte houtstructuur en van hoge kwaliteit? Smits en Smits interieurstoffering biedt een indrukwekkend assortiment vinyl en PVC-stroken vloeren van onder andere de bekende merken Novilon, Belakos, Therdex en COREtec. Het voordeel van deze vloeren is dat ze zowel omgevingsgeluid als contactgeluid behoorlijk dempen. Vinyl en PVC vloeren in de regio Gemert van Smits en Smits zijn verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en diktes.

Breed assortiment vinyl en PVC-stroken

Vinyl en PVC zijn zonder twijfel de meest praktische types vloerbekleding. De materialen zijn 100% waterbestendig, ze zijn bijzonder sterk en erg gemakkelijk schoon te houden. Maar vinyl en PVC vloeren zijn vooral ook erg mooi. Wist u dat vinyl en PVC-stroken verkrijgbaar zijn in verbluffend realistische motieven en structuren? Kiest u voor een warme houtstructuur, of gaat u liever voor een strakke natuurstenen uitstraling? De vloerspecialisten van Smits en Smits interieurstoffering adviseren u graag over de vinyl of PVC vloeren Gemert dat het beste aansluit bij uw nieuwe vloer.

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Vinyl/PVC vloer

Waar op letten bij het kopen van een pvc vloer?

Bij het leggen van een PVC-vloer is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Ten eerste het verwijderen van de oude vloer. Het is in sommige gevallen mogelijk om de PVC-vloer over de oude vloer te leggen. Daarnaast zijn de ondergrond, geluidsdemping en eventuele extra opties (bijvoorbeeld: vloerverwarming), ook dingen om rekening mee te houden bij het kopen van een PVC-vloer.

Smits en Smits, voor al uw PVC vloeren Gemert

Een elegante, rustieke PVC-stroken vloer in warm bruin eiken houtstructuur? Een industriële vinyl vloer, die niet van een echte betonvloer te onderscheiden is? Kom naar onze showroom voor inspiratie. Zie én voel ons uitgebreide palet van structuren en stijlen. Smits en Smits biedt u de mooiste oplossingen op het gebied van vinyl en pvc-stroken vloeren. Bij Smits en Smits interieurstoffering kunt u ook terecht voor gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en binnenzonwering. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment? Kom langs in onze showroom of neem direct contact met ons op voor een afspraak aan huis.

Contactgegevens Smits en Smits

Braaksestraat 1
5709 JC Helmond

T: 0492 – 52 94 04
E: info@smitsensmits.nl

Hebt u een goed gevoel overgehouden aan onze website maar wilt u meer weten? Kom dan langs in onze winkel of neem eerst contact met ons op. We staan u graag te woord. U kunt ons altijd bellen als de winkel open is en e-mailen wanneer het u uitkomt.

De vloeren van Smits en Smits zijn ook te vinden in: Beek en Donk, Helmond, Deurne en Bakel.

PVC vloeren Gemert