Paneelgordijnen blijven onverminderd populair. Niet gek, want ze vormen een mooie, strakke omlijsting van uw ramen. En ze bieden veel mogelijkheden. Maar waar moet u op letten als u paneelgordijnen uitzoekt?

Zoals bij eigenlijk alle raamdecoratie heeft u ook bij paneelgordijnen veel keuzes te maken. Goed advies is daarom van groot belang. Bij Smits&Smits kunt u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring. En omdat wij ook onze paneelgordijnen op maat maken in ons eigen atelier, is er veel mogelijk.

Honderden stoffen om uit te kiezen
Het begint bij de keuze voor de stof. Wij kunnen uw nieuwe paneelgordijnen maken van gordijnstoffen, rolgordijnstoffen of screenstoffen. Ook is het mogelijk om verschillende dessins te combineren. U heeft bij ons dus honderden stoffen om uit te kiezen! Uiteraard helpen wij u in onze uitgebreide showroom graag om een goede keuze te maken.
Als u de stof heeft uitgezocht, dan bent u er nog niet. Er moeten nog meer vragen beantwoord worden. Hoe breed moeten de panelen worden? Brede panelen geven in gesloten toestand een rustig beeld, maar in geopende toestand is een groter deel van uw raam bedekt. Wilt u de panelen naar één kant opschuiven, of komen er aan beide zijdes van het raam evenveel panelen? In het eerste geval zullen er meer sporen in de rails moeten komen en komen de panelen dus verder de kamer in. En hoe wilt u de bediening? Kiest u voor een koord, een trekstang of doet u de panelen één voor één dicht?

Passende offerte met standaard de beste service
Als alle vragen beantwoord zijn, kunnen wij voor u een passende offerte maken. Daarbij kunt u altijd rekenen op onze unieke service: gratis inmeten, gratis advies, ambachtelijk op maat gemaakt in ons eigen atelier en deskundige montage.

Bent u benieuwd welke stof het beste geschikt is voor uw situatie? Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom. Wij adviseren u graag!

Paneelgordijnen bij Smits&Smits Helmond