Bij Smits&Smits krijgt u altijd volledige aandacht

Oktober is woonmaand. Traditiegetrouw schenken bedrijven in de woonbranche dan wat extra aandacht aan hun (potentiële) klanten. Maar bij Smits&Smits is die aandacht vanzelfsprekend, het hele jaar door.

Smits&Smits is een echt familiebedrijf. Meer dan 30 jaar geleden opgericht door de vader van de huidige eigenaren Lambert en Harold Smits. In al die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming op het gebied van interieurstoffering. Tegenwoordig biedt Smits&Smits een uitgebreid assortiment. U kunt er terecht voor gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering, insectenwering en diverse soorten vloerbedekking. Door de jarenlange ervaring zijn Lambert en Harold er in geslaagd om een uitgekiend aanbod van de beste leveranciers samen te stellen.

De beste service is standaard
Maar met alleen het productaanbod ben je er als bedrijf nog niet. Het onderscheidende vermogen van Smits&Smits zit duidelijk in de goede service. Deskundig advies is bijvoorbeeld altijd gratis. Net als het inmeten bij u thuis. En helemaal uniek is het eigen atelier. Dat stelt Smits&Smits in staat om snel te kunnen reageren op uw wensen. En omdat het bedrijf alles in eigen hand houdt, vallen de kosten doorgaans ook erg mee.

U leest het: een bezoekje aan de showroom van Smits&Smits is het hele jaar door de moeite waard. De koffie staat klaar!