Wij hebben nieuwe binnenzonwering in ons assortiment, namelijk: Nubus Shades van Sunway. De Nubus Shades bestaan uit verschillende paneel- en rolgordijnen. Voor een chique uitstraling zijn ze gemaakt van moderne en hoogwaardige kunststoffen, afgewerkt met aluminium baleinen aan de voor- en achterzijde. De gordijnen zijn erg veelzijdig en passen in elk interieur. Lees meer over de vele mogelijkheden van deze eyecatcher!

Structuren, kleuren en dessins

De Nubus Shades zijn verkrijgbaar in vier verschillende structuren: Ice, Misty, Frost en Cloud. Elke structuur heeft een eigen unieke uitstraling. Alle structuren zijn leverbaar in wit. Daarnaast zijn de structuren Ice, Misty en Frost ook verkrijgbaar in diverse natuurlijke, aardse kleuren, zoals helderblauw, beige, geel en terra. 

Naast de verschillende structuren en kleuren zijn de Nubus Shades van Sunway ook beschikbaar in vijf tijdloze dessins. Zo kunt u kiezen uit natuurlijke, grafische en geometrische patronen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een baan in uw rolgordijn een afwijkende kleur of dessin te geven. Dit kan een prachtig effect hebben op de uitstraling van uw woning. Varieer met kleuren en patronen om de perfecte combinatie te maken. Door de talloze samenstellingen kunt u zelf bepalen wat er bij uw interieur past.

Sunway Nubus Shades

Het materiaal

De Nubus Shades zijn gemaakt van een mix van polypropyleen en polyester. Deze mix zorgt voor een ijzersterk materiaal dat amper gevoelig is voor zonlicht, vocht en warmte. Hierdoor zijn de paneel- en rolgordijnen ook ideaal voor in uw (nieuwe) keuken of badkamer. Bovendien zorgt dit materiaal voor een mooie filtering van het licht.

De gordijnen zijn door de diverse uitvoeringen erg veelzijdig. Kiest u voor een prachtig subtiel kleuraccent met uw paneel- of rolgordijnen of maakt u liever een statement? Wat past in uw interieur? Smits en Smits interieurstoffering adviseert u graag! Wij zien u graag in onze showroom. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.