Bij Smits&Smits zijn we continu op zoek naar nieuwe, innovatieve producten om aan ons assortiment toe te voegen. Ze moeten passen bij onze filosofie: fraaie, mooi afgewerkte producten voor een goede prijs. En we hebben weer wat gevonden: houten jaloezieën.

Onze jaloezieën zijn intussen wel bekend. Stijlvolle, functionele raambekleding verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen. Maar we kunnen nu iets nieuws leveren, waar we heel enthousiast over zijn. Kant-en-klare houten jaloezieën in een frame met magneetband. Dit frame is snel en eenvoudig te installeren op verschillende soorten ramen en deuren. En door de magneetband is het frame ook (tijdelijk) te verwijderen. Handig bij bijvoorbeeld het schoonmaken van de ramen. 

Houten jaloezieën: ideaal voor draaikiepramen

Maar er is nog een belangrijk voordeel. Doordat het één geheel is en de jaloezieën in het frame bewegen, is dit systeem uitermate geschikt voor toepassing bij draaikiepramen. In de kiepstand blijven de jaloezieën namelijk netjes hangen. En door de bijzonder lage opbouw oogt het geheel netjes en strak.

Past de uitstraling van houten jaloezieën niet in uw interieur? Dan kunt u bij dit systeem ook kiezen voor plissé duettes. Zo is er altijd een geschikte oplossing voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Wilt u dit systeem eens in het echt bekijken? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom!