Continu zoeken wij naar mooie producten om toe te voegen aan ons assortiment. En we hebben weer iets unieks gevonden! Vanaf nu bij ons verkrijgbaar: buitenjaloezieën.

Buitenjaloezieën zijn op zich niks nieuws. Ze worden al jaren gebruikt voor bedrijfspanden. Maar we zien ze tegenwoordig steeds meer aan woningen. En dat is niet gek. Want buitenjaloezieën hebben een strakke, moderne uitstraling én zijn bijzonder functioneel.

Lichtinval perfect te regelen
De lamellen van de buitenjaloezieën kunnen in verschillende hoeken gekanteld worden. Hierdoor is de lichtinval gedurende de dag goed te regelen. U kunt zo optimaal van daglicht genieten. Daarbij vormen de lamellen bescherming tegen direct zonlicht, zodat uw woning veel minder snel opwarmt.
Ook gebruiksgemak staat voorop bij onze buitenjaloezieën. Ze zijn uit te voeren met elektrische bediening, desgewenst met afstandsbediening. Zo kunt u ze vanuit uw luie stoel bedienen.

Bent u benieuwd of deze nieuwe buitenjaloezieën iets voor uw woning zijn? U kunt ze uiteraard vrijblijvend komen ervaren bij ons in de showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien!

buitenjaloezieën