Bent u op zoek naar houten jaloezieën Mierlo?

Houten jaloezieën Mierlo

Zoekt u functionele, maar vooral ook stijlvolle raambekleding voor in uw woonkamer? Wilt u uw interieur opfrissen met prachtige jaloezieën van hout? Smits en Smits interieurstoffering biedt een uitgebreide collectie houten jaloezieën! Voor houten jaloezieën Mierlo bent u bij Smits en Smits aan het juiste adres.

 

Houten jaloezieën van Smits en Smits

Met jaloezieën van Smits en Smits bepaalt u zelf de intensiteit en de richting van het licht dat uw woning binnenvalt. Houten jaloezieën van Smits en Smits interieurstoffering zijn de sfeermaker in uw interieur. Onze specialisten adviseren u graag over jaloeziebreedte, kleur, structuur en materiaal. Heeft u dé perfecte jaloezieën gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat ze keurig bij u in uw woning passen. De jaloezieën van Smits en Smits interieurstoffering worden op maat gemaakt en op afspraak bij u thuis opgehangen. De houten jaloezieën Mierlo zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Ook voor de kleur heeft u een ruime keuze.

Interieurstoffering van Smits en Smits

De houten jaloezieën van Smits en Smits interieurstoffering worden altijd op maat gemaakt. Wilt u uw interieur opfrissen met houten jaloezieën als blikvanger? Dan bent u bij Smits en Smits aan het juiste adres! Naast onze prachtige collectie houten jaloezieën kunt u bij Smits en Smits ook terecht voor jaloezieën van andere materialen en voor andere soorten binnenzonwering, zoals:

Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment aan gordijnen, buitenzonwering, insectenwering en vloerbedekking.

houten jaloezieën

houten jaloezieën

Contact

Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment houten jaloezieën? We zien u graag in onze showroom! Wilt u liever een afspraak aan huis? Neem dan direct contact met ons op.

Wij bieden niet alleen houten jaloezieën Mierlo, maar wij werken ook in onder andere Nuenen, Someren en Weert.

houten jaloezieën Mierlo