Het zonnetje gaat weer schijnen en de temperaturen lopen weer op. Heerlijk natuurlijk, maar soms is te veel zon in uw woning dan weer minder fijn. Gelukkig zijn er genoeg goede oplossingen om het (te) felle zonlicht buiten te houden. Maar welke keuzes zijn er? En hoe weet u dat u met de beste kwaliteit buitenzonwering te maken heeft?

Allereerst is het goed om te weten dat er veel verschillende soorten buitenzonwering zijn. Bij ons vindt u onder andere screens en zonneschermen. En binnen deze twee productgroepen zijn er weer veel keuzes te maken. 

De beste kwaliteit buitenzonwering: screens
Screens vormen een strakke oplossing. U kunt kiezen voor een handbediend exemplaar, maar een elektrische bediening is ook leverbaar. Gaat u voor een windvaste Ritz screen, dan is de bediening altijd elektrisch. U krijgt dan een fraaie, strakke screen die ook bij wind netjes blijft zitten. Een mooie oplossing, zeker gezien het feit dat het steeds vaker voorkomt dat ook op een winderige dag de zon volop schijnt. Heeft u al screens en wilt u graag weten hoe u deze schoonmaakt en onderhoudt? Lees dan zeker ook even dit blog.

De beste kwaliteit buitenzonwering: zonneschermen
Zonneschermen en uitvalschermen zijn ideaal om een terras van schaduw te voorzien. Ook deze schermen zijn zowel handbediend als elektrisch leverbaar. Door de degelijke constructie is het mogelijk om dergelijke schermen in zeer grote maten uit te voeren. Zo is er voor vrijwel elke situatie wel een oplossing te verzinnen. De zonneschermen en uitvalschermen die wij leveren zijn van de beste kwaliteit. Dit ziet u onder meer aan het gebruikte doek. Dit blijft veel langer mooi strak. Ook is het scherm beter bestand tegen UV-licht, waardoor het scherm kleurvaster blijft.

Welke buitenzonwering ook uw voorkeur heeft, in onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden ervaren. En uiteraard adviseren wij u uitvoerig welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is. 

buitenzonwering