We hebben ze al een tijdje in ons assortiment, de houten jaloezieën van het jonge Nederlandse merk dib blinds. De producten van dib blinds kenmerken zich door een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Vooral de bamboe jaloezieën zijn zeer populair. En dat is niet zonder reden…

Bamboe is van nature zeer sterk. Door de unieke eigenschappen van bamboe is dib blinds in staat om de jaloezieën van dit fraaie materiaal zeer dun te maken. Gecombineerd met het subtiele reliëf van bamboe geeft dit de jaloezieën een moderne en chique uitstraling.

Oneindig veel combinaties
De bamboe jaloezieën van dib blinds passen in elk interieur. De jaloezieën zijn te verkrijgen in 11 verschillende kleuren. Elke kleur is verkrijgbaar in drie breedtes (35, 50 en 65 mm). Normaal worden de jaloezieën uitgevoerd met ladderkoord, maar het geheel is tevens te combineren met 28 verschillende ladderbanden. Welke combinatie u ook kiest, elke dib blinds wordt netjes afgewerkt met een koof, voorzien van afdeklatjes in hetzelfde materiaal als de jaloezieën. Zo ontstaat een strak geheel met een natuurlijke uitstraling.

Makkelijk te onderhouden
Houten jaloezieën van dib blinds zien er niet alleen heel fraai uit, ze zijn ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Zo nu en dan afnemen met een Swiffer of een vochtige doek is voldoende. Op die manier kunt u jarenlang genieten van uw mooie houten jaloezieën!