Het nieuwe jaar trappen we bij Smits&Smits meteen goed af. Continu zoeken we naar leveranciers die bij onze filosofie passen: goede service en hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. En voor 2019 hebben we in ieder geval weer twee merken gevonden die daar aan voldoen!

Allereerst stellen we graag Christian Fischbacher voor. Dit van oorsprong Zwitserse bedrijf is al sinds 1819 actief. Christian Fischbacher maakt luxueuze gordijnstoffen met verrassende dessins in uiteenlopende stijlen. Voor elk interieur is er wel een passende stof. En uiteraard maken wij in ons eigen atelier van deze fraaie stoffen gordijnen die perfect in uw interieur passen.

Nieuwe PVC-vloeren
Ook in de PVC-vloeren hebben we nieuwigheden te melden. Zo voeren we sinds kort de vloeren van Vivafloors. Dit relatief jonge merk (opgericht in 2010) is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste merken van Nederland. Dit is ook niet gek, want de vloeren zijn vernieuwend en van de beste kwaliteit. De slogan is niet voor niets “vloeren voor het leven”.
Van merken die we al langer voeren, zijn er in 2019 uiteraard nieuwe collecties gekomen. Merken als bijvoorbeeld Sense en COREtec hebben fraaie dessins toegevoegd. En misschien wel het mooiste nieuws: We hebben nu ons eigen huismerk PVC-vloeren. De kwaliteit en service die u al ruim 30 jaar van ons gewend bent voor de beste prijs. In onze showroom laten wij u graag de unieke eigenschappen van deze vloeren zien.

Kortom: laat u ook in 2019 inspireren in onze showroom. U bent van harte welkom!